Peotoidud  » Lihavõtted

Muna rabedas tainakoores

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Kedagi ei jäta külmaks erilisemaks hommikusöögiks serveeritud üllatus, mille kõrvale paku rabedat jääsalatit ja vürtsist tomatikastet.
Kogus: 4 portsjonit
1. Sulata pärmi-lehttainas ja rulli kergelt lahti.
2. Lõika tainast 15x15 cm suurused nelinurgad ja määri neile Worchestershire’i kastet.
3. Pane munad tainaruutude keskele.
4. Voldi munad tainasse, pintselda munaga ja aseta, liitekoht allpool, ahjupannile.
5. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 15 minutit, kuni tainas muutub rabedaks ja kuldpruuniks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
laurit 08.okt 2011 15:38
maitsev
Marmit 21.jaan 2011 21:23
muna tuleb ikka ära koorida, muidu ei saa seda ju süüa. Keedad munad, koorid need ära ja siis paned taignasse..
mario 21.jaan 2011 21:17
retseptist jääb arusaamatuks, kas muna pannakse koorega või ilma?
otsija 09.juuli 2010 09:05
mulle meeldib TAIGEN-
TAIGNA.... ohh aga kust ma leiaks ühe mõnusa taigna rabarberikoogi jaoks mis keele alla viiks....hakkan otsima....:P
keelepiff 31.jaan 2010 12:17
tainas-taina varianti kusjuures peavad keelekorraldajad paremaks variandiks.
NurrMarta 17.okt 2009 17:03
nimetu - see "tainas-taina" on juba ammu keeleinstituudi poolt heaks kiidetud versioon. Nii et lubatud mõlemad. Aga minagi võõristasin seda ikka tükk aega, enne kui ise kasutama hakkasin :D
nimetu 17.okt 2009 01:13
Mitte tainas, taina, tainast vaid taigen, taigna, tainast Mis ei tähenda, et retsept kehv oleks ;) Tundub siiski, et nii jääb natuke kuivaks see roog
köögihull 12.okt 2009 12:17
Aga kui muna hakkida sibulaga ning lisada heeringatükke või kilu... või suitsuvorsti juurde panna(juustu, juurvilju)-variante on mustmiljon ning kõik on maitsvad!
NurrMarta 23.sept 2009 09:16
Mind hakkab nüüd huvitama selle pärmi-lehttaina paki suurus, mida siin retseptis nelja protsjoni arvestuses kasutatakse 1 pakk. Soovitus on rullida tainas lahti ja lõigata 15x15 ruutudeks Seega peaks taina nelja piruka tegemiseks rullima 30x30 suuruseks ruuduks. Eeldaks, et kena rabeda katte saamiseks peaks tainast ikka natuke suuremaks rullima?
köögihull 19.sept 2009 18:52
võib ka kilu kisada, hästi maitsev on!
1