Peotoidud  » Lihavõtted

Täidetud munad

Keskmine hinne: 3.5
Iidamast-aadamast peolauaklassika.
Kogus: 6 portsjonit
Keeda mune 8–9 minutit, ehmata külma veega ja koori. Lõika munad pikkupidi pooleks ja võta munakollased välja. Suru munakollased kahvliga sodiks ning lisa peeneks hakitud kilufileed, till, murulauk, majonees ja sidrunimahl. Sega kõik läbi ning täida seguga munavalged. Kasuta selleks tordipritsi või kilekotti. Puista üle värske murulauguga.

IDEE: Kalamarjaga täidetud munade puhul jäta kilufileed mängust välja ja kaunista sama kreemiga täidetud munad kalamarjamütsiga (antud kogusele kulub kokku umbes 50 g kalamarja). Kaunista munad värske ja õrna tillioksaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Koobik 11.jaan 2013 18:35
Lihtne ja maitsev. Üle ei jää kunagi midagi :)
sander 13.nov 2012 14:18
nämma.. :Y
piret 03.apr 2012 22:56
minu lastele need väga maitsesid!:Y
Katrin 29.dets 2011 15:48
Väga head tulid !
1