Peotoidud  » Lihavõtted

Munavahujäätis kalvadosega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Mida rohkem koort, seda kreemisema jäätise saad. Antud segule võid sel eesmärgil lisada 350 ml rõõska koort vahustatult.
Valmistusaeg: 20-40 min

+ 6 tundi sügavkülmas

Kogus: 6 portsjonit
1. Vahusta munakollased suhkru, veini ja kalvadosega vesivannil paksenemiseni.
2. Võta kauss tulelt ja jätka kloppimist, kuni vaht on jahtunud.
3. Vala munavaht külmutamiseks mõeldud karpi ja aseta see vähemalt kuueks tunniks sügavkülma.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
maria 28.juuli 2012 23:05
see võib lahe olla:):O:P:R:D:Y:A
johanna 16.apr 2012 19:17
lahe!
Ellandi 07.apr 2012 01:53
Vägev, a'kes seda tea viitsib :D
1