Peotoidud  » Lihavõtted

Lõhetäidisega munad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Munad on traditsiooniline lihavõtteroog kõikides maades, kus neid pühi tähistatakse. Soolane suupiste sobib pidusöömingu sissejuhatuseks.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Koori munad, lõika pikuti pooleks ja eralda rebud. Haki rebud ja sega hakitud suitsulõhe, hakitud tilli ja kapparitega. Lisa sinep ja majonees. Maitsesta pipraga ja hõõru ühtlaseks seguks. Täida munapooled ja suru kokku. Serveeri ürdikastmega. Kastme valmistamiseks püreeri kõik ained (v. a 3 viimast) kombainis või saumikseriga. Maitsesta soola, pipra ja sidrunimahlaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 05.apr 2012 09:25
nessie: siin on mõeldud asetada munapooled kokku nii, et tekiks taas terve muna. Pildil on olemas mõlemad serveerimisideed - osad munad poolikutena, osad "tervetena".
nessie 05.apr 2012 08:51
"Täida munapooled ja suru kokku" - mis tähendab suru kokku? mida peab kokku suruma? :)
1