Peotoidud  » Lihavõtted

Pruuni riisi pilaff sparglite ja seentega

Keskmine hinne: 3.47 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Võid kasutada ka valge riisi, kuid pruunist riisist saad märksa enam toitaineid. Šampinjonide asemel annavad rikkalikuma maitse värsked kevadseened.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Koori ja haki sibul. Kuumuta poti põhjas õlis 2–3 minutit. Lisa riis segades ja kuumuta, kuni see hakkab lõhnama ja värvub kuldpruuniks. Lisa nii palju puljongit, et riis oleks kaetud, viilutatud seened ja riivitud muskaatpähkel. Kuumuta keemiseni, alanda kuumust ja hauta kaane all 30 minutit, lisa aeg-ajalt puljongit, kui varem lisatu on riisisse imbunud. Lõika spargel 2 cm juppideks ja sega riisi hulka. Kata pott kaanega ja hauta veel 5 minutit. Maitsesta roog soola ja pipraga, sega hulka riivjuust ja serveeri hakitud peterselliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa