Peotoidud  » Lihavõtted

Kuklisse peidetud muna

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Munaroad Autor: Harri Ilves
Maitsev soe lisand rohelisele salatile. Soovi korral võib suitsusingi asendad šampinjonide või austerservikutega.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika kuklitelt pealt kaas maha ja uurista sisu välja.
2. Haki sink kuubikuteks ning sega murulaugu ja majoneesiga.
3. Tõsta segu lusikaga kuklite sisse ja peale väljauuristatud sisu.
4. Vala igale kuklile toores muna ja kata kaanega.
5. Küpseta 225-kraadises ahjus 10 minutit või kuni muna on hüübinud. Tomatis vutimunad sobivad suupisteks röstsaia või rabeda sooja kukliga, kuid on ka suurepäraselt lisandiks salatitele või liha- ja kalaroogadele.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
malle 29.apr 2012 20:47
mulle maitses :) :Y
Mall 23.apr 2012 14:15
225 kraadiga küpsetades kannatas maksimaalselt 7-8 minutit ahjus hoida, siis kippus kukkel juba liiga pruuniks minema. Muna jäi suht vedel sees. Teine kord mässisin kuklid fooliumisse ja temperatuur oli 190. Küpsesid umbes 15 minutit ja viimased 3-4 minutitt tõstsin temperatuuri 220-ni ning tegin fooliumi pealt lahti. Nii küpses sisu ka korralikult ära. Väha head kuklid.
1