Peotoidud  » Lihavõtted

Krevetipasteet

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Krevettidest ja vahukoorest valmistatud mädarõika, pipra ja sidrunimahlaga maitsestatud pasteet. 
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ 1 tund külmikus


Pane u 12 krevetti kõrvale. Ülejäänud krevetid püreesta mikseriga ja sega koos sidrunimahla ning vahukoorega määritavaks massiks. Maitsesta noaotsatäie mädarõika ja pipraga. Lõpuks lisa petersell ja jäta pasteet u 1 tunniks külmkappi seisma. Serveerimiseks tõsta supilusikaga pasteeti taldrikule ja kaunista krevettide, kressilehtede ning täisteraleivast lõigatud ketastega.

Lisandid
Kress-salat, täisteraleib.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa