Peotoidud  » Lihavõtted

Suitsulestatäidisega kalapirukad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Toredad kalakujulised lehttainapirukad suitsulesta-tilli täidisega. Valmistamisaeg määramata. Ahjus peab küpsema 20 minutit.
Puhasta ja fileeri lest. Haki kala peeneks ja maitsesta tilliga. Rulli tainalehed ükshaaval lahti ja kata poolenisti kala-tilliseguga. Eralda munavalge munakollasest. Pintselda tainaservi lahti klopitud munavalgega ja pane tainas kokku. Vajuta servad korralikult kinni. Lõika vormiga kokkuvolditud tainast kalakujulised pirukad. Tainaservadest lõika "uimed" ja kaunistused ("seljasoomused") ning "kleebi" munavalgega peale. Pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Pintselda pealt munakollase-piima seguga. Küpseta eelsoojendatud ahjus 225 kraadi juures (gaasipliidil 4.jaotus) u 20 minutit.
Serveeri soojalt koos kapukoorega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa