Peotoidud  » Lihavõtted

Šokolaaditrühvlid apelsiniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Vanaema lapsepõlveaegne hõrgutis. 
Kogus: 1 portsjon
Sega kondenspiima ja brändi segusse riivitud apelsinikoor ja pigista juurde mahl. Kuumuta segu ja lisa juurde murendatud šokolaad. Sega, kuni šokolaad on sulanud. Vala segu vormi, kata kilega ja tõsta külmkappi vähemalt tunniks tahenema. Võta teelusikaga vormist trühvlimassi tükke ja veereta käte vahel kuulikesteks. Veereta kakaos ja pane serveerimiseni külma.

NIPP: Trühvleid võib veeretada ka kookoshelvestes, aga siis võiks brändit asendada Pina Colada. Trühvelid saad sellest kogusest veeretada 25-30 tükki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Lee 10.veeb 2009 12:11
Väga maitsvad tulid. Mass seisis jahedas 12 tundi, siis oli parajalt tahke, aga pallide voolimine kummikinnastega oli ikkagi väga piinarikas. Veeretasin kommid valmis hoopis kahe lusika vahel ja keerasin pärast ?okolaadilaastudes ja küpsisepurus.
lauurraaaa 06.nov 2008 17:20
:Y :A:)
1