Peotoidud  » Lihavõtted

Kohupiima-marmorkook

Keskmine hinne: 3.67 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Lihtne kohupiimakook, kus on kasutatud kahte erinevat kohupiima. Mida rohkem kihid läbi segad, seda ilusama ja kirjuma tulemuse saad. Kõrvale sobib pakkuda näiteks kirsikastet.
Valmistusaeg: üle 60 min
Purusta küpsised peeneks jahuks ja sega sulatatud võiga. Suru segu 24 cm läbimõõduga lahtikäiva küpsetusvormi põhja. Pane kohupiimad erinevatesse kaussidesse. Lisa neile võrdselt hapukoort, suhkrut ja mune. Sega mõlemad kohupiimasegud läbi. Vala põhjale esmalt valge kohupiimamass, määri laiali ning kalla peale kakaokohupiim. Määri samuti laiali. Tee terava noaga läbi kahe kohupiimakihi kaheksakujulisi ringe, et need seguneksid. Küpseta 180-kraadises ahjus 1 tund. Puista peale tuhksuhkrut ja serveeri jahtunult.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
birgit 24.dets 2013 09:47
Minul jäi küpsise pühi kuidagi läbi vettinud, vb sellest, et kohupiim ajab vett liiga palju välja...äkki peaks kohupiima enne nõrutama...Muidu väga hea kook.
annyi 10.apr 2013 21:02
Panin kohupiima 700g ja arvan, et võiks veelgi vähem olla, 500g oleks ehk paras, kohupiima jagasin pooleks ja ühele poolele lisasin 2 spl kakaod; muna sai ka 3 tk pandud. Tulemus oli VÄGA ilus ja hea ka!!
eerika 28.märts 2013 16:07
No ma saadan sellele sõbrale elmar kollektiivie kristjan goldile
1