Peotoidud  » Lihavõtted

Kohvimaitseline pirni-kohupiimakook

Keskmine hinne: 3.67 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Tarretatud pirnikook, kus Baileyse likööri asemel võib kasutada ka Amarettot või kohvilikööri.
Valmistusaeg: üle 60 min
Purusta küpsised ning sega jahu, fariinsuhkru, kakaopulbri ja sulatatud võiga. Suru tainas 24 cm läbimõõduga ümmarguse või kandilise koogivormi põhja ja äärtele. Küpseta 180-kraadises ahjus 20 minutit. Vahusta koor. Sega kohupiim suhkru, vanillsuhkru ja likööriga. Pane želatiinilehed külma vette 5 minutiks pehmenema. Pigista želatiinilehtedest vesi välja ja sega kuuma kohviga. Vala jahutatud želatiini-kohvisegu kohupiimamassi hulka. Lõpuks lisa tükeldatud pirnid. Vala segu jahutatud koogipõhjale ja lase külmkapis tarretuda vähemalt 4 tundi kuni üleöö. Kaunista riivitud šokolaadiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa