Peotoidud  » Lihavõtted

Kahel moel täidetud munad

Keskmine hinne: 3.33 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Vanad head täidetud munad on alati hinnas, eks lihavõtted ole just paras aeg neid valmistada. Peekoni-mädarõikaga täidis on üsna vürtsine, heeringa-õunatäidis aga meeldivalt mahe. Kogus 24 tükki.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 12 portsjonit
1. Keeda munad ja jahuta külmas vees. Koori ja poolita ning eemalda munakollased.
2. PEEKONI-MÄDARÕIKATÄIDIS
Pruunista peekon, tõsta majapidamispaberile ja jahuta. Hõõru pooled munakollastest majoneesi, mädarõika, hapukoore ja sinepiga ühtlaseks. Sega hulka murendatud peekon ja hakitud sibul. Maitsesta soolaga.
3. HEERINGA-ÕUNATÄIDIS
Haki heeringafilee hästi peeneks. Koori õun ja eemalda südamik, riivi hästi peene riiviga. Sega hakitud heeringa, ülejäänud munakollaste, sidrunimahla, toorjuustu ja hapukoorega. Lisa hakitud till ja kui vaja, ka pisut soola.
4. Täida munavalged täidistega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Rokshana 17.veeb 2014 07:19
Times are chnnaigg for the better if I can get this online!
Ann 16.jaan 2014 17:58
sünnipäevaks
1