Peotoidud  » Lihavõtted

Pardikoivad punase veini kastmes

Keskmine hinne: 3.18 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Maitsekas kastmes pardikoivad nõuavad perenaiselt üsna vähe vaeva.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistus 15 minutit + küpseb 1 tund 15 minutit

Kogus: 4 portsjonit
1. Kuumuta ahi 190 kraadini. Pane ahjuvormi põhja rosmariinioksad ja küüslauguküüned. Sega näpuotsaga nelki, kaneeli, musta pipart ja jahvatatud fenkoliseemneid. Tõsta ahjuvormi pardikoivad, maitsesta soola ja vürtsidega. Küpseta 1 tund.
2. Vahepeal kuumuta vein keemiseni, lisa sõstraželee ja sega, kuni see lahustub. Alanda kuumust ja hauta 5 min. Vala ära küpsemisel ahjuvormi valgunud rasv. Kalla peale veinikaste ja küpseta veel 15 min.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kk 13.mai 2013 13:05
hjegfvajkf
1