Peotoidud  » Lihavõtted

Õhuline pashakreem

Keskmine hinne: 3.45 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kevades on tärkamist, uue elu algust ja helgeid ootusi. Igal rosinal või kirsil, mis kreemi sees, on üks hea soov ka juurde lisatud.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Paisuta ja sulata želatiin mahlaga.
2. Vahusta rõõsk koor vanillsuhkruga.
3. Sega sulanud želatiin väikese koguse kohupiimaga.
4. Sega omavahel kohupiim, vahukoor ja želatiiniga ühendatud kohupiim.
5. Haki kirsid, vajadusel ka sukaad, ja lisa koos pähklitega kreemi sisse.
6. Tõsta kreem väiksematesse kaussidesse ja aseta jahedasse seisma.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 28.märts 2013 09:25
Külmikus piisab neljast kuni kuuest tunnist, et kreem ära tarduks.
Bahama-Mama 27.märts 2013 15:00
Kaua külmas peab olema?
janne 26.märts 2013 22:18
mulle meeldib väga pasha .üritan ka seda ise valmistada.
1