Peotoidud  » Lihavõtted

Laktoosivaba šokolaadipasha

Keskmine hinne: 3.02 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Tumedast šokolaadist pashat valmistades eelista tumedat kvaliteetset šokolaadi. Samas võid pashat teha ka valgest šokolaadist.  
Kogus: 4 portsjonit
1. Sega saumikseriga omavahel tofu, koor, suhkur ja sidrunimahl.
2. Sulata vesivannil šokolaad.
3. Ühenda omavahel kaks massi.
4. Maitsesta vanillsuhkruga ja lisa sukaad ning pähklid.
5. Tõsta mass külma tahenema. 

NIPP:
Rösti pähklid enne pasha sisse lisamist ära, nii pääseb nende maitse šokolaadises roas paremini mõjule. 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa