Peotoidud  » Lihavõtted

Pavlova tort külmvaarikatega

Keskmine hinne: 3.57 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Vahusta munavalged ja sidrunhape kõrgel kiirusel, kuni vaht hakkab tihenema.
2. Lisa lusikahaaval suhkur ja jätka vahustamist.
3. Laota vaht ühtlaselt ringikujulisena küpsetuspaberile ja küpseta esmalt 110 kraadi juures tund aega ja seejärel kaks tundi 80 kraadi juures.
4. Pane vaarikad sulama ja aseta need siis beseepõhjale.
5. Vahusta vahukoor suhkru ja vanillisuhkruga. Aseta vahukoor suurte tupsudena vaarikatele.
6. Peale piserda sulanud šokolaadi ja kaunista tort vaarikatega. 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa