Peotoidud  » Lihavõtted

Kodujuustu-krevetirull

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Mahlane ja mahe kodujuustutäidisega võileivarull passib hästi pühadelauale. Kui soovid toekamat rulli, lisa täidise hulka krevettide asemel tuunikalakonserv. Tee rull valmis eelmisel õhtul, et see jõuaks maitsestuda.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Koori ja haki täidise tarvis munad, sega kodujuustu, koore-majoneesisegu, poolte hakitud krevettide ja soovi korral ka nõrutatud tuunikalakonserviga. Lisa ürdid ja maitsesta soola-pipraga.

2. Lõika saiaviiludelt koorikud ära. Pane üksteise kõrvale fooliumile 3 x 4 saiaviilu. Immuta saiad puljongiga (või piimaga).

3. Laota kolmveerand täidisest saiadele ja keera need fooliumi abil tihedalt rulli. Pane 1 ööks külma.

4. Siis tõsta rull serveerimisalusele ning kata pealt ja külgedelt ülejäänud täidisega. Kaunista krevettide ja vutimunadega. Puista peale hakitud tilli ja murulauku.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa