Peotoidud  » Lihavõtted

Täidetud munad kodujuustu ja suitsupeekoniga

Keskmine hinne: 2.35 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Serveeri täidetud mune värskel salatipadjal, et saaks ka mõne värske rohelise lehe suhu ampsata.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pruunista ribastatud peekon pannil ja tõsta köögipaberile nõrguma. Tõsta neli peekoniriba kaunistuseks kõrvale.

2. Tükelda ülejäänud peekon peeneks (seda on mugav teha kääridega).

3. Lõika keedetud-kooritud munad pikuti pooleks. Võta munakollased välja ja peenesta kahvliga. Sega kodujuustu, tükeldatud peekoni, majoneesi ja hakitud tilliga.

4. Täida munavalged kodujuustuseguga, kaunista kõrvalepandud peekoniribade ja tilliokstega. Serveeri salatipadjal.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa