Peotoidud  » Lihavõtted

Kuumsuitsulõhega võileivatort

Keskmine hinne: 2.87 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Mahe ja mahlane võileivatort kalasõpradele. Tordi valmistamiseks kulub vaid pool tundi. Tõsi, seejärel tuleks lasta sel veel 4–12 tundi külmas maitsestuda. Kogus 8 inimesele.
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Lõika saia- või leivaviiludelt koorik ära. Lao serveerimisalusele 2 x 4 viilu ja immuta kurgimarinaadiga. Tükelda lõhe, haki kurgid.

2. Sega need kokku kohupiima, purustatud küüslaugu, sidrunist pressitud mahla ja majoneesiga. Maitsesta sidrunipipraga.

3. Määri kolmandik kalasegust saia- või leivaviiludele. Lao siis teine kiht saia-leivaviile.

4. Immuta ja pane järgmine kiht kreemi. Jätka samamoodi, kuni oled saanud kolm kihti saiu-leibu.

5. Määri tort pealt ja külgedelt kalakreemiga. Kata toidukilega ja tõsta vähemalt 4 tunniks, aga soovitatavalt üheks ööks külma. Kaunista krevettide, vähisabade, pooleks lõigatud vutimunade ja värske tilliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ene 01.märts 2014 12:46
Ei saanud maitsev, liiga hapu. Kindlasti peaks ära jätma kurgimarinaadiga niisutamise, võibolla saab parem.
1