Peotoidud  » Lihavõtted

Laimikook kondenspiimatäidisega

Keskmine hinne: 1.73 Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
Serveeri koos värske vahukoorega. Erakordselt hõrk.
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Koogi põhja tarbeks purusta küpsised, sulata või, lisa suhkur ja töötle kõik ühtlaseks. Kuumuta ahi 175 kraadini ja küpseta põhja 10 minutit.

2. Samal ajal valmista täidis. Vahusta munakollased, kohe korralikuks heledaks vahuks, lisa kondenspiim ja vahusta veel.

3. Nüüd pigista laimidest mahl (umbes 6 sl) ja sega see ka täidisesse. Kalla segu eelküpsetatud põhjale ja pista kook veel 15 minutiks ahju.

4. Siis lase rahulikult jahtuda ja üle öö külmas seista.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa