Peotoidud  » Lihavõtted

Vutimunad küüslaugu-sinepikastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Iga väike kirju vutimuna on nagu omanäolise mustriga kunstiteos. Nende väikeste munade koorimine on lausa
teraapia, saab tükk aega toimetada ja omi mõtteid mõelda.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ maitsestuvad üle öö

Kogus: 6 portsjonit
1. Pane munad külma vette, lase keema ja keera siis kuumus maha. Hoia 2 min kuumas vees, kurna vesi ära ja kalla peale külm vesi.

2. Töötle petersellilehed, anšoovisefileed, sinep ja õli saumikseriga ühtlaseks pastaks. Sega hulka purustatud küüslauk.

3. Koori munad ja sega kaste munadega. Jäta munad ööks kastmesse seisma. 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa