Peotoidud  » Lihavõtted

Kala paprikaga tarrendis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Marineeritud kala õrnas tarrendis on klassika, mis igal peolaual hinnas. Vaata hästivarustatud kalapoes või turul ringi ja osta hooajalist valget kala.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Puhasta kala soomustest. Lõika ära pea, saba ja uimed. Pane äralõigatud osad potti, kalla peale külm vesi ja lase keema. Eemalda vaht ja keeda 10–15 min. Kurna saadud puljong ja vala uuesti potti.

2. Poolita paprika, eemalda seemned ja lõika viiludeks. Koori sibul ja lõika ratasteks. Lisa potti marinaadiained (v.a äädikas) ja keeda 5 min.

3. Lõika kala tükkideks, soovi korral eemalda enne luud. Lisa marinaadi äädikas ja kalatükid ja keeda väikesel tulel 3–4 min. Tõsta purki ja jahuta.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa