Peotoidud  » Lihavõtted

Virsiku-toorjuustusaiad ehk vale-praemunad

Keskmine hinne: 3.59 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Mõista, mis see on: näeb välja nagu praemuna, aga on hoopis magus? Lihavõtete puhul on sellised pirukad igati ajakohased. Kogus 14 kuni 16 tükki.
Valmistusaeg: 20-40 min

15 min + ahjus 12–15 min

1. Hõõru toorjuust suhkruga kreemjaks, klopi hulka muna ja hapukoor ning vanillsuhkur. Rulli tainas õhukeseks, 2–3 mm paksuseks.

2. Lõika u 8 cm kettad. Tee iga ketta äärest u 5 mm kaugusel ümberringi sisselõige. Määri sisselõikest sissepoole toorjuustukreem ja pane peale virsikupoolik. Küpseta 225-kraadises ahjus 12–15 min.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Evelyn 15.apr 2014 07:19
Toorjuustutäidis voolas kohe virsiku raskuse tõttu tainatükilt maha, sisselõike tegemisel pole küll mõtet. Maitse oli hea, aga pildil olevat kaubanduslikku välimust küll ei ole.
1