Peotoidud  » Lihavõtted

Pasha kakao ja brändikirssidega

Keskmine hinne: 3.26 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Pasha on unikaalne magusroog, sest iga tegija saab sinna sokutada pea kõike maitsvat ja magusat, mida hing ihkab. Kõik kokku hullult rammus, kuid lihavõtted on ju kõigest kord aastas.
Valmistusaeg: üle 60 min

20 min + nõrgumiseks ööpäev + maitsestub öö läbi

Kogus: 6 portsjonit
1. Sulata kirsid ja pane juba eelmisel õhtul brändisse maitsestuma.

2. Sulata või, sega hulka suhkur, näpuotsaga soola, vanillsuhkur ja kakaopulber. Lase jahtuda.

3. Hõõru kohupiim väikeste koguste kaupa või hulka. Sega juurde vahustatud koor. Lisa nõrutatud kirsid ja hakitud šokolaad. Tõsta segu marliga kaetud vormi, suru tihedalt kokku, aseta peale raskus ja jäta
ööpäevaks nõrguma.

4. Kummuta vormist ja kaunista.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa