Peotoidud  » Lihavõtted

Vürtsköömnekana

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Lihtne, aga mõnusa aasiapärase maitsenüansiga soe kanaroog. Keeda kõrvale riisi ja serveeri soovi korral koos küüslauguse koore-majoneesikastmega.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Parima maitse saad eheda vürtsköömnega, mis tuleks uhmris esmalt purustada. Vürtsköömnet müüakse ka maitseaineveskites, sellega aga nii head maitseelamust ei saavuta.


1. Rösti vürtsköömnet minut aega kuival kuumal pannil. Lisa õli, või ja poolest sidrunist pressitud mahl. Kuumuta segades, kuni või sulab. Lase jahtuda.

2. Tõsta kanatükid õliga määritud ahjuvormi, maitsesta soola ja pipraga. Tõsta nende vahele ka kuivaks pigistatud sidrunipoolik. Nirista pannil olev maitsesegu kanale ja sega kõik tükid sellega. Küpseta ahjus 200 kraadi juures u tund.

3. Tõsta ahjust ja lase maitsetel tasanduda 10 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa