Peotoidud  » Lihavõtted

Hapukapsastruudel

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Nadežda Kaarma
Originaalne.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Pane tainas sulama.

2. Täidis valmista nii: hauta hapukapsast ja võid potis madalal kuumusel, lisa soola, suhkrut ja pipart. Kapsast ei pea kaua hautama, see võibki jääda mõnusalt krõmpsuvaks.

3. Keera ahi 180 °C peale kuumenema. Keeda munad eraldi potis kõvaks ning lõika pooleks. Rulli tainas 30 x 30 cm tükiks ning lõika pooleks. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ning aseta üks tainatükkidest plaadile. Kata see hapukapsaga, nii et servad jääksid vabaks. Pane kapsale munapoolikud ning kata teise tainatükiga. Suru servad omavahel kokku. Määri struudel pealt munaga ning küpseta 25–30 minutit.

Soovitus!
Struudli juurde sobivad väikesed paprikaomletid. Lõika ühest paprikast neli paksemat rõngast. Pane paprikad kuumale õlitatud pannile ning löö iga rõnga sisse muna. Raputa munadele soola ja pipart ning küpseta kaane all nii kaua, kuni munad on sobivalt hüübinud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa