Peotoidud  » Lihavõtted

Mango-mandariini pokaalipasha laimiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Kerge lahe pasha, mis sobib hästi lihavõttehommikusele rikkalikule peolauale. Tervislik magusroog valmib kõigest veerand tunniga. Kookoskoor annab maiusele mõnusa maitsenüansi ja vahukoor vajaliku kohevuse. Kaunid kollased kompotipuuviljad lisavad õhulisust ja maitset veelgi.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Tükelda mango kuubikuteks.

2. Tõmba laimikoorest peeneid ribasid kaunistuseks, pressi viljast välja mahl ja kalla vaid mahl mangole. Lase maitsestuda, kuni valmistad ülejäänud magustoitu.

3. Vahusta vahukoor suhkrutega, sega hulka kohupiim ja kookoskoor, kõige lõpuks ka mangotükid ja suurem osa mandariinidest (osa jäta kaunistuseks kõrvale).

4. Tõsta pokaalidesse, kaunista mandariinilõikude ja laimikooreribadega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa