Peotoidud  » Lihavõtted

Munarull röstpaprika-toorjuustutäidisega

Keskmine hinne: 2.72 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Lihtne juustuga munarull kaunistab lihavõttelauda ja pakub ka maitseelamust. Kasuta täidises enda röstitud paprikaid või konserveeritud röstpaprikaid. Maitseb hea nii ahjust tulnuna kui ka külmalt, järgmisel päeval.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 12 portsjonit
1. Haki röstitud paprikad ja sega toasooja toorjuustuga. Kata kõrgete äärtega suure ahjuplaadi põhi ja servad küpsetuspaberiga.

2. Haki maitseroheline. Vahusta munad, lisa jahu ja piim, juust ja maitseroheline. Maitsesta soolapipraga.

3. Vala segu ahjuplaadile ja küpseta 200 kraadi juures 25–30 minutit, kuni muna on hüübinud ja pealispind pruunistunud.

4. Võta ahjust ja kummuta küpsetuspaberiga kaetud lauale, nii jääb pruunistunud pool väljapoole.

5. Määri kohe peale toorjuustutäidis ja keera küpsetuspaberi abil rulli, paki rull tihedalt paberisse, liitekoht allpool.

6. Hoia kuni laualeviimiseni jahedas. Lõika viiludeks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa