Peotoidud  » Lihavõtted

Kihiline kalasalat vutimunadega

Keskmine hinne: 3.27 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Lihtne, kihiti kaussi valmistatav muna-kalasalat tuleb mahlane ja mahe. Valmista see võimalusel vahetult enne sööma hakkamist, aga võid ka eelmisel õhtul külmkappi valmis laduda. Mädarõikamaitseline kaste annab salatile mõnusa meki, soovi korral lahjenda seda pooleks maitsestamata jogurtiga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 5 portsjonit
1. Koori ja riivi porgandid. Koori ja lõika tükkideks ka sibul ja õun. Riivi munakollased ja -valged eraldi.

2. Lao kõik ained läbipaistvasse kaussi kihiti: nõrutatud kalakonserv, porgandid, munavalge, sibulad, hakitud õun, munakollane. Iga kihi vahele pane sidrunimahla ja soola-pipraga maitsestatud mädarõikalist kastet ja hoia serveerimiseni külmas.

3. Kaunista vahetult enne serveerimist, tõstes idud poolikute vutimunade alla kui linnupesad.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa