Peotoidud  » Lihavõtted

Suitsukanasalat Lapi juustuga

Keskmine hinne: 2.74 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Kaunis salativaagen paitab maitsemeeli ja annab tervisliku sisu kogu päevale. Kui soovid toekamat salatit, lisa ka läätsi, tatart või pastat. Lao hõrgud lemmikkomponendid salatipadjale kokku ja nirista vinegrettkastmega üle.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 5 portsjonit
1. Keeda pasta, tatar või läätsed.

2. Sega kokku kastmeained ja kalla pool kastmest keedetud pastale, tatrale või läätsedele. Lase jahtuda.

3. Pese ja kuivata salatilehed, laota vaagnale.

4. Tükelda broileriliha, varsseller, pirn, juust ja apelsin, lõigates viimasel koored noaga jämedalt maha, nii et mõru valget kesta ei jää. Pigista pirnile sidrunist mahla peale, et tükid ei tumeneks.

5. Laota salatipadjale tatar, pasta või läätsed. Seejärel selleritükid, pirn, apelsin, juust ja kana. Lõika keedetud munad sektoriteks ja lao kaunilt salatile.

6. Nirista peale ülejäänud kaste ning puista tilli ja seemnetega üle. Naudi kohe!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa