Peotoidud  » Lihavõtted

Saleneja õuna-aprikoosikohupiimakook

Keskmine hinne: 2.22 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Lihtne, ilma põhjata kohupiimakook, mida võib iga saleneja nautida ka pidupäeval. Riivitud õun teeb koogi mahlaseks ja aprikoositükid lisavad magusust.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 10 portsjonit
1. Vahusta munad suhkrutega tugevaks heledaks vahuks, lisa kohupiim, manna, riivitud sidrunikoor, kooritud ja riivitud õunad ning tükeldatud aprikoosid.

2. Sega ühtlaseks ja kalla küpsetuspaberiga vooderdatud 26 cm läbimõõduga vormi. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 30–40 minutit või kuni kook on kaunilt kuldpruun ja läbiküpsenud.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa