Peotoidud  » Lihavõtted

Seafileed ürdise kohupiimatäidisega

Keskmine hinne: 2.83 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kreemise ürdi-küüslaugumaitselise täidisega sea lee valmib imekiiresti ja sobib nii argi- kui ka pidupäeval. Suurema sea lee võid poolitada või kolmeks lõigata, et seda oleks mugavam täita ja kiiremini küpsetada. Maitserohelist võta oma maitse järgi.
Valmistusaeg: 40-60 min

20 minutit + 15–20 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Tee terava noaga seafilee keskele pikuti sisselõige (nii et teisest otsast jääb filee kinni) ja õgvenda seda suuremaks.

2. Hõõru kohupiimakreemi hulka hakitud maitseroheline ja purustatud küüslauk. Sega hulka riivjuust ja maitsesta soola-pipraga. Topi kreem  filee õõnsusse, kinnita lahtine ots hambatikuga.

3. Pruunista fileed pannil õlis igast küljest, maitsesta pealt soola ja pipraga ning tõsta siis ahju.

4. Küpseta 190-kraadises ahjus 15–20 minutit, olenevalt  filee paksusest. Võta ahjust, lase fooliumi all 10 minutit “puhata”, lõika viiludeks ja serveeri.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa