Peotoidud  » Lihavõtted

Kodujuustupasha marmelaadiga

Keskmine hinne: 3.39 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kodujuustust pasha tuleb mõnusalt rammus, kreemine ja mahe. Tee pasha kindlasti valmis päev-kaks enne serveerimist ning jäta külmkappi vajutuse alla nõrguma.
Valmistusaeg: üle 60 min

20 minutit + ööpäev nõrutamiseks

Kogus: 8 portsjonit
1. Mikserda kodujuust kreemiseks ja mikserda hulka suhkur. Hõõru hulka munakollased, lisa sulatatud ja jahutatud või, sidruni mahl ja riivitud koor.

2. Sega hulka vahustatud koor ja maitsesta vanillsuhkruga. Lisa marmelaaditükid ja sega läbi.  

3. Kalla segu pashavormi või marliga vooderdatud sõelale. Aseta peale kerge vajutus ning lase järgmise päevani nõrguda. Kummuta pasha vormist ja kaunista vahetult enne serveerimist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mullike Mamma 03.apr 2015 21:22
Tegin koogi valmis, panin ahju ja hakkas haisema. Siis tuli meelde, et seda kooki ei tulegi ahju panna. Tegin uue koogi ja selgus, et oli vaja kaks muna kollast, aga panin kaks muna valget. Siis tegin uue koogi, tegin õigesti ja andsin koerale. Koer ei tahtnud nii et papi pidi selle ise ära sööma.
1