Peotoidud  » Lihavõtted

Kirju šokolaadi-kohupiimakook

Keskmine hinne: 3.36 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Šokolaadi ja kohupiimaga kook maitseb nii suurtele kui väikestele. Põhi valmista kas heledatest või tumedatest küpsistest, kuidas rohkem meeldib.
Valmistusaeg: üle 60 min

30 minutit + 50–60 minutit ahjus + 2 tundi külmkapis

Kogus: 12 portsjonit
1. Sulata või ja suhkur. Sega purustatud küpsistega. Suru puru 24 cm küpsetuspaberiga kaetud koogivormi põhja ja pane täidise valmistamise ajaks külma.

2. Sulata tükeldatud šokolaad vesivannil. Klopi toasooja kohupiimakreemi hulka munad, suhkur ja hapukoor. Lisa hulka sulatatud šokolaad ja sega õrnalt läbi, et segu jääks kirju. Tõsta täidis põhjale ja tasanda.

3. Küpseta 160-kraadises ahjus 50–60 minutit, kuni täidis taheneb. Lase vähemalt 2 tundi jahedas seista.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa