Peotoidud  » Lihavõtted

Virsiku-jogurtipirukas kaerapõhjal

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Tervislik maius ei sisalda nisujahu ega liigselt rasvu, selline pirukas on peolauale teretulnud. Kaerajahuga valmistatud põhjas on või asendatud toorjuustuga. Šokolaadi võiks enne riivimist hoida sügavkülmas või külmkapis, siis on lihtsam riivida.
Valmistusaeg: 40-60 min

20 minutit + 25–30 minutit ahjus

Kogus: 10 portsjonit
1. Hõõru toorjuust ja suhkur kreemjaks. Sega kuivained algul omavahel ja siis toorjuustuga. Tõsta tainas 24 cm pirukavormi põhja ja äärtele.

2. Sega jogurt, muna, riivitud või hakitud valge šokolaad. Tõsta põhjale, lõika mango või virsik viiludeks. Aseta kaunilt põhjale. Küpseta 200-kraadises ahjus 25–30 minutit. Kaunista mandlilaastudega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa