Peotoidud  » Lihavõtted

Kuumutatud pasha

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Pasha, see lihavõttelaual rituaalne ja kohustuslik maius, on kuumutatult eriti turvaline. Marmelaad, mandlid ja jõhvikad annavad pashale mõnusat mekki.
Valmistusaeg: üle 60 min

20 minutit + jahtub 20 minutit + nõrgub ööpäeva

Kogus: 6 portsjonit
1. Pane puust pashavorm tunniks külma vette likku (pashat võib nõrutada ka kohvifiltris).

2. Vahusta või ja suhkur, lisa muna ja sega ühtlaseks. Lisa kohupiim ja koor. Tõsta segu potti, kuumuta nõrgal kuumusel segades, kuni hakkab aurama.

3. Tõsta pott külma vette ja jahuta 20 minutit. Maitsesta mass marmelaadi, vanillsuhkru, purustatud mandlite ja jõhvikatega.

4. Tõsta vormi, jäta sinna nõrguma vähemalt ööks, aeg-ajalt vala vedelik ära. Hoia külmkapis. Kummuta vormist ja kaunista.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa