Peotoidud  » Lihavõtted

Pasha martsipani ja rosinatega

Keskmine hinne: 4.22 Allikas: Kevadtoidud Autor: Lia Virkus
Nii headest toorainetest maius ei jäta kedagi külmaks. Kord aastas võib selle rammusa magusroaga oma maitsemeeli rõõmustada küll.
Valmistusaeg: üle 60 min

25 minutit + öö külmas

Kogus: 8 portsjonit
1. Sulata või, jahuta ja kalla kohupiimale. Mõõda kastrulisse terved munad või ainult munakollased, hapukoor ja vanillsuhkur ning kuumuta segades väheke aega. Ära keeda! Lase jahtuda ja sega kohupiima hulka. Lisa ka suhkur, tükeldatud martsipan ja rosinad.

2. Tõsta segu marliga vooderdatud pashavormi või sõelale. Kata pealt ka marliga, pressi segu kokku ja pane peale vajutis. Tõsta 10–12 tunniks või kuni järgmise päevani külma.

3. Kummuta vormist ja kaunista mandariinide võivirsikutega ning mandlilaastudega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Martsipan! 23.märts 2016 23:54
See on suurepärane mõte, et lisada martsipani. Pole selle peale tulnud, pean kindlasti kohe järgi proovima. Paša on ikka üks aasta tipphetki. https://magusa-
maa.wordpres-
s.com/2016/03/12/ter-
vislikud-kupsised-
maiasmokkadele/
1