Peotoidud  » Lihavõtted

Kohupiimapirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Lahtine kohupiimapirukas.
Valmistusaeg: üle 60 min

u 25 + u 45 minutit kerkib+ u 25 minutit küpseb.

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lahusta pärm, sulata või, lisa leige piim (u 37 ºC).
Sega, lisa suhkur ja jahu.
Sõtku tainas.
Lase kerkida u 15 minutit.
Võta 1/3 tainast.
Pane taigen 30x40 küpstusplaadile ja lase kerkida u 30 minutit.
Riivi mandlimass jämedalt, sega muna, kohupiima, (vees leotatud) rosinate, suhkru ja vanillsuhkruga.
Laota segu küpsetuspannil olevale tainale.
Rulli ülejäänud tainas pikaks ribaks ja lõika juppideks.
Pane ribad risti üle täidise.
Küpseta 200 ºC juures u 25 minutit.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa