Peotoidud  » Lihavõtted

Mandlitort I

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Lihtsalt valmistatav mandlitort.
Valmistusaeg: üle 60 min

Valmistamisaeg u 15 minutit + u 45 minutit küpsetamiseks + enne tordi kokkupanekut jahtub.

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
TORDIPÕHI: Sulata või, purusta mandlid. Sega mandlid jahuga. Vahusta muna suhkruga. Vala mandli-jahusegu munavahtu vaheldumisi võiga. Vala segu tordivormi ja küpseta 175ºC juures u 45 minutit, kuni kook on küps, proovi tikuga. Lase tordipõhjal jahutuda ja lõika siis kolmeks põhjaks.
TÄIDIS: Kata üks põhi ühe marmelaadi ja teine teise marmelaadiga ning aseta üks põhi teise põhi peale.
GLASUUR: (vt. Nõuanded- küpsetamine II- kuidas valmistada võõpa.)Sega vesi sukruga, lisa veidi rohelist toiduvärvi ja vala üle tordi. Kaunista väikeste suhkrulilledega.
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa