Peotoidud  » Lihavõtted

Tsaari pasha

Keskmine hinne: 4.08 Allikas: 100 rooga
Pashat valmistatakse spetsiaalses vormis, kui seda pole, kasuta pasha nõrutamiseks kohvifiltrit või marliga vooderdatud sõela.
Kogus: 6 portsjonit
Sulata potis või. Lisa kohupiim, hapukoor ja lahtiklopitud munad. Kuumuta segu keemiseni kogu aeg põhjast segades. Võta pott tulelt, lisa suhkur, vaniljesuhkur, hakitud mandlid ja rosinad. Sega, kuni suhkur on sulanud.
Vala pashavormi või marliga kaetud sõelale ja jäta vähemalt üheks ööks külmkappi nõrguma, veel parem ööpäevaks. Vala vormist välja ja kaunista.
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kollane tibu 31.märts 2013 20:10
Seda tuli jube palju. Ja ma tegin ainult kahele inimesele ehk siis endale ja abikaasale..peale seda pashat me vist peame dieeditama hakkama :-P Maitset veel ei tea,alles on hangumas.
joosu2000 22.märts 2013 11:53
:P:D................-
..........
kadres 19.apr 2011 16:27
(pomelo ja papaia loomulikult kuivatatult)
kadres 19.apr 2011 16:25
Tõesti väga lihtne ja maitsev! Kiidan! Panin rosinate, mandlite asemel päevalilleseemneid ning pomelo ja papaia tükke - tuli kirjum ja pomelo andis mõnusa tsitruse maitse juurde.
maiustaja 05.apr 2010 15:28
fantastiline, ja nii lihtne teha :-)
1