Peotoidud  » Lihavõtted

Itaalia lihavõttepirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud
Lahtine singi-porru-spargelkapsatäidisega pirukas.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sega pehme margariin ja nisujahu ning lisa vesi.
Suru 2/3 tainast pirukavormi põhja ja külgedele.
Torka kahvliga tainasse augud ja raputa peale riivjuust.
Pruunista pannil kuumas õlis kergelt singikuubikud, porrutükid ja kääridega katkilõigatud spargelkapsas.
Lisa nisujahu, piim ja koor.
Aja segu keema ning lase täidisel veidi jahtuda.
Klopi kausis kahvliga kergelt munad ja sega täidise hulka.
Lisa sool ja basiilik ning vala täidis vormi tainale.
Ülejäänud tainast vormi õhukesed ribad ja pane need piruka peale risti.
Küpseta pirukat 200 kraadise ahju keskosas u 30 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 20.apr 2011 09:42
estgirl, kas sulle eestikeelsest pirukast ei piisa?
estgirl77 20.apr 2011 07:16
selle nimi on QUICHE
Helmi 08.aug 2006 16:36
Väga lihte ja maitsev. Ükskord spargelkapsa puudusel panin rohkem porrut. Ikka väga hea. Mulle meeldib eriti see nipp et riivjuust raputada põhjale. Muidu enamuses retseptides tuleb juust taigna sisse segada.
yoyo 28.märts 2005 10:50
Kasutasin ajanappuse tõttu ostetud taigent ja spargelkapsa asemel panin lillkapsast. See oli tõesti hea!
1