Peotoidud  » Lihavõtted

Martsipanist pajuoksad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Martsipanist pajuoksad.
Võta martsipanist väikesed tükid ja vormi ovaalsed pajuurvad. Murra shokolaad väikseteks tükkideks ja sulata kuumavee vannis või mikrolaineahjus. Rulli võileivapaber peene toru kujuliseks. Täida toru sulatatud shokolaadiga ja tõsta külmutus kappi tahenema. Pritsi sulatatud shokolaadi võileivapaberile, kasta martsipanist pajuurvad shokolaadi ja seejärel pane shokolaadist pajuoksa külge ja lase shokolaadil taheneda.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
JohannaMaria 20.apr 2011 15:20
võileivapaber on skandinaaviamaades kasutusel olev õhuke paber, mis pannakse võileibade vahele, et need kokku ei jääks (kui nt lõunaks võileivad tööle kaasa võtta). ma ei ole küll 100% kindel, aga usun, et just seda paberit on mõeldud, eriti kuna retsept on rootsi päritoluga:)
Pajuoksad 04.veeb 2011 20:40
Tegin küpsetuspaberiga. Mu pere pidi krambid saama, kui nägid mind sellega mässamas. Ma ei saa öelda, et tulemus ilus oli, aga ära söödi . (:
NurrMarta 26.märts 2010 21:00
sillu7 - eks see üks mõistatus on :) Need kaks retsepti, mille otsa Sul õnnestus sattuda, on siia ilmselgelt juba iidsetel aegadel sisestatud, kus vahendid ja võimalused olid teised. Ma pakun, et küpsetuspaber toimib ka.
sillu7 26.märts 2010 16:29
mis on võileivapaber??????
rinka 26.märts 2005 15:13
Mis on võileivapaber??? kas küpsetuspaber?
1