Peotoidud  » Lihavõtted

Šokolaadipasha

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare
Kuumutatud pasha šokolaadi, rosinate ja sarapuupähklitega. Ööpäev peab seisma vajutise all nõrgumas.
Hõõru kohupiim läbi sõela. Vahusta munad suhkru ja vanillsuhkruga. Kohupiimamass, vahustatud munad, hapukoor ja sulatatud või sega paksupõhjalises potis hoolega läbi. Üks šokolaaditahvel sulata eraldi nõus.
Pidevalt segades kuumuta saadud kohupiimamassi keemiseni ja lisa juba mullitavale massile eelnevalt sulatatud šokolaad ning sega ühtlaseks. Lisa rosinad ja pähklid. Murra teine tahvel šokolaadi keskmise suurusega tükkideks ja sega juba pisut jahtuvasse massi. Vooderda pashavorm või sõel niisutatud marliga ja kalla pashamass ettevalmistatud nõusse nõrguma. Keera marli otsad pashamassile ja aseta peale kerge vajutis. Hoia umbes ööpäeva jooksul vajutise all. Kummuta valmis pasha serveerimistaldrikule ja kaunista pealt erksavärviliste puuviljadega. Enne serveerimist hoia 24 tundi vajutise all nõrgumas.
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa