Peotoidud  » Lihavõtted

Forellipirukas II

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Kodukiri Autor: Angeelika Kang
Suitsumaitseline forellipirukas sobib hästi nii kohvilauale kui ka õhtusöögiks koos värske salatiga. Ettevalmistusaeg 1 tund 10 minutit + 40 minutit küpsetamiseks.
Kogus: 6 portsjonit
Näpi või, jahu ja sool purutaoliseks massiks. Lisa vesi ja sega ühtlaseks tainaks. Keera tainas kilesse ja hoia 1 tund külmikus. Viiluta porru ja prae 2 sl võis kuldseks. Haki forellifileed väiksemateks tükkideks. Haki ka till, murulauk ja kurk. Kuumuta ahi 200 kraadini. Suru tainas võitatud 26 cm läbimõõduga vormi põhja ja äärtele ning küpseta 10 minutit. Täidise jaoks sega omavahel forellifileed, porru, koor, munad, sinep, till, murulauk ja kurk. Vala segu eelküpsetatud põhjale ja puista üle riivjuustuga. Küpseta 30 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Eixd 02.nov 2016 18:45
Väga hea. Kui eelmise päeva forellipraest jääb ülejääke, siis kasutan need alati selles pirukas ära. Ja juustuks kasutan cheddarit
1