Peotoidud  » Lihavõtted

Kalkun mustade ploomidega

Keskmine hinne: 1.77 Allikas: erakogu
Hautatud kalkun mustade ploomidega.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Või sulatada keedunõu põhjas ja pruunistada selles kalkuniliha tükid.
Maitsestada soolaga.
Lisada vett nii palju, et liha oleks korralikult kaetud. Lisada tükike kaneelikoort.
Hautada tasasel tulel kaane all, kuni liha on peaaegu pehme.
Siis lisada mustad ploomid ning hautada veel 10 minutit.
Vajadusel maitsestada soolaga ja vähese suhkruga.
Panna lihatükid vaagnale, kaste koos mustade ploomidega valada lihale (kaneelikooretükk võtta kastmest välja).
Serveerida keedetud riisiga.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa