Peotoidud  » Lihavõtted

Forellisuupisted

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Valmista toorjuustutäidisega forellirull juba eelmisel õhtul, siis kulub suupisteleibade tegemiseks enne külaliste tulekut vähe aega.
Määri pikale leivaviilule võid, aseta peale salatileht ja lõika ära servad. Lõika leib kuubikuteks. Laota toidukile peale forellilõigud ja määri neile toorjuustu. Keera kile abil rulli ning pane vähemalt paariks tunniks (parem, kui terveks ööks) külmkappi. Enne serveerimist võta forellirull kilest, lõika 1,5 cm pikkusteks viiludeks ja aseta leivaruutudele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tegija 03.veeb 2010 15:45
Olen teinud mitu korda, kõik külalised on väga kiitnud
Marissa666 05.mai 2005 12:11
Pakun kaunistamiseks lehtsinepit, ilus silmale ja maitsev kõhule :)
1