Peotoidud  » Lihavõtted

Apelsinipasha

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Pehmem kui tavaline pasha.
200 g kohupiimapastat
2 dl vahukoort
1 spl suhkrut
2 tl vanillsuhkrut
1/2 dl apelsinimahla
1/2 dl apelsinimarmelaadi (-džemmi)
1 dl purustatud mandleid
1 dl rosinaid

1. Vahusta vahukoor. Sega juurde kõik ülejäänud ained.
2. Vala magustoidukaussidesse või pokaalidesse.
3. Lase seista paar tundi enne serveerimist, et maitsed tõmbaks.
4. Kaunista apelsiniviilu, mandlite ja rosinatega.
5. Süüakse lusikaga, kuna ta on pehmem kui tavaline pasha.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ingrid24 13.apr 2006 19:27
proovin kindlasti
tsypy 08.apr 2006 19:50
see on kindlasti väga maitsev
Kris78 24.märts 2006 09:56
Proovin kindlasti teha. Olen tavalist teinud see oli väga hea!
sirtom 18.märts 2006 22:01
kindlasti väga maitsev!
salome 27.märts 2005 21:17
MA EI LEIDNUD TAVALIST KOHUPIIMA (ELAN CHICAGOS,SIIN ON KYLL FARMER CHEESE NIME ALL,AGA MITTE SEEKORD KOHALIKUS TOIDUPOES). PROOO-
VIN SIIS RICCOTAGA (ITAALIA "KOHUPIIM") TEHA... TULEMUS LAHEB SUURE RAHVUSVAHELISE " PERE" ETTE. ANNAN TULEMUSEST TEADA...
komm 21.märts 2005 17:08
Just sama retsept oli täna Soome MTV-s. Tundus päris lihtne.
merr 2010 19.märts 2005 19:33
väga lihtne ja ilmselt ka väga maitsev
1