Peotoidud  » Lihavõtted

Keedetud pasha

Keskmine hinne: 3.86 Allikas: 100 rooga
Keedetud pasha säilib kauem kui keetmata.
Kogus: 6 portsjonit
Nõruta kohupiima marlis 1 ööpäev. Vahusta munad suhkruga, kalla paksupõhjalisse kastrulisse ja kuumuta pidevalt segades läbi keemiseni, aga ära keeda. Lisa kohupiim, hapukoor ja sulatatud või; kuumuta väiksel tulel keemispiiril 5 minutit, aeg-ajalt põhjast segades.
Lisa vanillsuhkur, sidrunimahl, mandlid ja tükeldatud rosinad. Lõika kääridega tükkideks ka erinevat värvi marmelaadid. Jäta osa kaunistamiseks, ülejäänu sega pashataignasse.
Vooderda pashavorm (või kohvifilter, sõel) seest marliga ja kalla segu sinna
sisse. Kata marliga ja aseta raskem taldrik või kauss peale vajutuseks. Pane taldrik alla ja jäta järgmise päevani külma. Kaunista ja serveeri.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
annikav 09.apr 2012 13:25
Suurepärane maius! Olen seda juba kahel korral teinud ja väga maitsev on tulnud. Kõik kiidavad! Lihtne teha ja pole ka väga rammus, st mulle sobib, et retseptis pole rõõska koort. Viimane kord kasutasin muidu ricottat.
1