Peotoidud  » Lihavõtted

Suitsukalakulebjaaka

Keskmine hinne: 3.22 Allikas: 100 rooga
Kulebjaaka on Vene köögist pärit suur pätsikujuline aedvilja-, kala-, liha-, maksa-, riisi- või seenetäidisega pirukas.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Keeda munad ja kruubid pehmeks. Rulli tainas piklikuks tükiks ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Tõsta keskele pool jahutatud odrakruupidest. Lao peale munaviilud, puhastatud suitsukala ja hakitud till. Kõige peale tõsta ülejäänud odrakruubid. Tõsta tainaservad täidisele, kinnita otsad. Järelejäänud tainast tee kaunistused. Määri munaga ja küpseta 200°C juures praeahjus 30 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kiitus 04.apr 2012 22:11
Väga maitsev. Isegi laps sõi hea meelega. Mul tuli põhi pisut õhuke, nii et pidi sööma lusikaga, et ära ei laguneks. Panin suitsuskumbriat sisse, see on päris soolane, teinekord prooviksin pisut mahedama suitsukalaga.
1