Peotoidud  » Lihavõtted

Forellipärg

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Forellipärja võid teha valmis peoeelsel hommikul või juba varem külmutada ning küpsetada endale sobival ajal.
Valmistusaeg: 40-60 min
Sega omavahel toorjuust, sidrunikoor ja -mahl ning purustatud küüslauguküüned. Rulli tainas piklikuks tükiks. Lõika forellifilee pikuti ribadeks ja aseta tainale. Maitsesta soola-pipraga. Kata forelliribad toorjuustukreemiga ning keera ümmarguseks pärjaks. Kata liitekoht tainaribadega. Tee ülejäänud tainast kaunistused ja pane pärjale. Määri munaga. Küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Serveeri jahtunult.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
BIBI 10.märts 2009 14:07
Olen seda korduvalt teinud, väga maitsev!
1